Nyled Byg og Anlæg

Det kvalitetsbevidste firma Nyled Byg og Anlæg er ejet af Kristian Skov Jørgensen, der er uddannet bygningsstruktør og har arbejdet i faget i 12 år. Hos Nyled Byg og Anlæg har vi specialiseret os i forskellige typer af gravearbejde, anlæg, gulvstøbning og planering samt jord- og betonarbejde. Vores kompetencer spænder vidt, hvorfor vi kan udføre en bred vifte af opgaver for vores kunder, der både tæller private og erhverv.

Med base i Bogense på Fyn klarer vi små som store opgaver for vores kunder, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hos os er kvalitet og service i fokus – din tilfredshed er nemlig vigtig for os. Derfor kan du være sikker på en service i særklasse, hvor du som kunde altid er i centrum, samt en grundighed og ekspertise ud over det sædvanlige, når du lader Nyled Byg og Anlæg hjælpe dig med dit projekt.

Professionel service

Hos Nyled Byg og Anlæg bliver du mødt af engagerede og dygtige medarbejdere, der vægter deres faglige stolthed højt. Vi sætter en ære i godt håndværk, hvilket kommer dig som kunde til gode. Du kan nemlig være helt sikker på, at uanset hvilken type opgave vi udfører, så bliver det udført korrekt og med øje for kvalitet.
Med vores mange års erfaring i branchen kan vi sikre vores kunder de bedst mulige løsninger. Vi gør altid vores for at give dig den bedste oplevelse og en løsning, der er skræddersyet til dine behov, så du får det resultat, du har drømt om. Derfor står vi også altid klar til at rådgive dig om dine muligheder, så vi sammen finder den rette løsning til dit projekt.
Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, eller hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvad end det drejer sig om planering, jord- og betonarbejde eller noget helt fjerde. Giv os et kald på 21 31 99 14, eller send os en mail på nyled19@gmail.com.

TOP