Støbning af gulv

Er du i gang med at renovere eller bygge nyt, og skal du i den forbindelse bruge et nyt betongulv? Så kan du trygt lade Nyled Byg og Anlæg stå for støbning af gulv. Vi har mange års erfaring inden for fundamenter og støbning af gulv, hvorfor dit projekt er i sikre hænder hos os. Vores team af kyndige medarbejder går altid professionelt og effektivt til værks, så vi kan sikre en kvalitetsbevidst støbning af gulv med flot og holdbart resultat.
Hos Nyled Byg og Anlæg hjælper vi både private og virksomheder på Fyn med alt inden for støbning af gulv, anlægs-, jord- og betonarbejde – og vi kan med garanti også hjælpe dig med dit projekt. Hvad end det eksisterende betongulv trænger til en kærlig hånd, eller der er tale om støbning af gulv, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger en dygtig samarbejdspartner til dit byggeprojekt.

Alt inden for støbning af gulv

Hvad end det drejer sig om støbning af gulv i forbindelse med om- eller tilbygning, eller om der er tale om renovering af eksisterende betongulv, så kan vi løfte opgaven. Vi vægter vores faglighed højt, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit nye betongulv, og derfor sørger vi til enhver tid for en løsning, der er skræddersyet til dig og dine behov. Vi står ligeledes altid klar med gode råd og kyndig sparring i forbindelse med støbning af gulv, så vi sammen finder den rette løsning i forbindelse med både støbning af gulv og betonrenovering.
Lader du Nyled Byg og Anlæg stå for støbning af gulv, får du en solid og nøjagtig løsning af absolut bedste kvalitet. Vi sørger for et nyt betongulv, der sikrer dig et perfekt fundament, naturligvis er helt klar til at få lagt fliser, træ, tæpper eller den form for belægning, du måtte ønske. Du kan derfor trygt og sikkert lade os hjælpe dig med støbning af gulv. Hvad end det gælder støbning af gulv eller renovering af betongulv, så sørger vi for støbning og polering af den rå beton samt den rette efterbehandling, så der opnås en slidstærk og flot overflade på betongulvet.

Støbning af gulv eller renovering af betongulv?

Uanset om der er tale om en lille eller en stor opgave i forbindelse med støbning af gulv, så står vi klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt. Det gælder både, hvis der er tale om betonrenovering eller støbning af helt nyt betongulv – vi klarer begge dele. Hos os får du service i særklasse, hvor du som kunde til enhver tid er i centrum, så vi sammen finder den rette løsning til dit byggeprojekt. Med vores ekspertise og kompetencer inden for støbning af gulv og betonrenovering kan vi skabe de bedst mulige resultater.
Ønsker du et uforpligtende tilbud på støbning af gulv, eller skal vi hjælpe dig med betonrenovering? Så er du altid velkommen til at kontakte os på nyled19@gmail.com eller på telefon 21 31 99 14. Lad os sammen få dit byggeprojekt i mål med en støbning af gulv i højeste kvalitet.

TOP