Gravearbejde

Skal du have lavet gravearbejde i forbindelse med anlægsarbejde eller have foretaget en udgravning af nyt fundament? Hos Nyled Byg og Anlæg udfører vi alle former for gravearbejde, og med vores mange års erfaring med udførelse af enhver type gravearbejde kan vi med garanti også kan hjælpe dig – hvad end der er tale om en stor eller en mindre opgave, så kan vi løfte din opgave.
Lader du Nyled Byg og Anlæg klare dit gravearbejde, kan du være sikker på, at det bliver gjort effektivt og ordentligt. Vores dygtige team går til enhver opgave med professionalisme og kvalitet for øje, uanset om det drejer sig om gravearbejde til privat eller erhverv. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi klarer ethvert gravearbejde

Hos Nyled Byg og Anlæg kan vi klare enhver form for gravearbejde. Vi udfører blandt andet udgravning af alle typer fundamenter til både tilbygninger samt helårs- og fritidsboliger foruden gravearbejde i forbindelse med udgravning af fundament til erhvervs- eller industribygninger. Hvad end du skal bruge gravearbejde i forbindelse med en ny terrasse eller carport, eller vi skal hjælpe med at få skabt et solidt fundament til opførelse af en ny bygning, så står vi klar til løfte din opgave.
Foruden gravearbejde kan vi også klare afrømning af muld. Da der ikke kan bygges på muldjord, er vi blandt andet også specialister i at grave muld af, så du kan få skabt den rette base til dit projekt. I den forbindelse bliver der lavet en gruspude, der kommer til at fungere som fundament. Størrelsen herpå afhænger af de øvrige bundforhold på grunden. Derudover kan vi også være behjælpelige med at lægge dræn til eksempelvis landbrug, frostvirksomheder og frilandsgartnere.
Uanset om der er tale om gravearbejde, afrømning af muld, eller du søger et firma, der kan hjælpe med støbning af nyt gulv eller planering af terræn, så kan vi hos Nyled Byg og Anlæg klare opgaven. Vi hjælper dig i mål med dit projekt med et garanteret solidt og veludført stykke håndværk. Din tilfredshed er vigtig for os, og derfor sørger vi altid for en skræddersyet løsning, der er tilpasset dig og dine ønsker.

Lad os klare gravearbejdet

Hvis du drømmer om at få skabt det helt rigtige fundament til dit næste projekt, så kan du trygt vælge Nyled Byg og Anlæg. Vi sørger til enhver tid for et professionelt gravearbejde, hvor både service og kvalitet er i højsædet. Hos os er du som kunde altid i centrum, og vi står klar med både gode råd og kompetent vejledning, så vi sammen kan få finde den rette løsning til dit projekt. Uanset størrelsen på din opgave, så er du kommet til den rette virksomhed.
Vi kommer gerne ud og besigtiger din grund, inden vi påbegynder arbejdet, ligesom vi også gerne tilbyder et uforpligtende tilbud på det forestående gravearbejde. Så skal vi hjælpe dig med gravearbejde i forbindelse med udgravning af fundament, afrømning af muld eller noget helt tredje? Kontakt os på 21 31 99 14 eller på nyled19@gmail.com.

TOP